Привіт усім! В мене була подібна історія. Я вже заправляюсь 4 роки по картках WOGа. Так ось в липні місяці в с.Писарівка під Вінницею, ПРИ ЗАПРАВЦІ ВОДІЮ ПОВЕРНУЛИ НЕ ЙОГО смарт-карту, він не помітив цього(чи не хотів) і він поїхав в Херсон. Коли він повертався з Херсона, то він назад не міг заправитисьБо заблокована картка. Я звязався з своїми представниками ВОГа, вони кажуть,що картка чиста. коротше приїхав мій водій додому і там же вичснили, що картка замінена. За цей час мені на мою картку на запраіцв "Фортеця",що в Умані,яка працює під брендом ВОГа було заправлено на 8000 грн. бензину А-95. І що саме цікаво заправляв один і той жн оператор. За один раз заправили 640 л бензину А-95 на автомобіль Фолькс-Транспортер з номерами ВАЗа,знятого з обліку ще в 2000 році. Коротше кажучи не дурні працювали. Я звичайно заяву в Вінницбке та Черкаське УВС накатав. Так от до сих пір не може наша доблесна нічого зробити. Продали гади справу,заволинили, а тепер передали Уманські(через півроку) справу Вінницьким, які тепер будуть з Вінниці їздити розслідувати цю справу в Умань. Сміх і годі! Осб такі справи. Можливо хтось мав справу з таким видом шахрайства, то напишіть. Всім удачі!