Менять надо не весовщиков, а всю систему ГВК и я даже знаю как и причем абсолютно бесплатно для страны...)
Надеюсь Зе читает не только соцсети, но и самый большой форум засранцев...)
Собираются все дармоеды, СБУ, трансы и прочая нечисть и формируются летучие загоны...
Делают единовременную выемку документов всех вьехавших зерновозов на элеваторы, порты и прочие перевалки с перегрузом...
Трансы выписывают штрафы и на эти деньги ставятся автоматические весовые на трассах...
Ничего сверхестественного, была бы только воля государства...
Президент Володимир Зеленський заявив, що через недовіру до Державної служби з безпеки на транспорті було ухвалене тимчасове рішення про залучення до габаритно-вагового контролю на дорогах представників Служби безпеки України та Національної поліції.
Водночас "Поставлено завдання Міністерству інфраструктури перезавантажити "Укртрансбезпеку". Мені здається, тут реформа дуже проста: щойно людський фактор піде з дороги – все з дорогами буде добре. Тому поставлене завдання впровадити автоматичну систему перевірки та фіксації вантажів. Вона буде – шість "пілотів" ми вже зробили біля Києва", – зазначив президент.
Загалом, за його словами, планується закупити та встановити 50-80 комплексів автоматичного габаритно-вагового контролю
."Я думаю, що тільки тоді це буде реформа. Коли "Укртрансбезпека", і поліція, і Служба безпеки, які зараз допомагають, підуть з дороги й не будуть цим займатися (контролювати дотримання вагових норм – ред.)", – зауважив Зеленський.
Більше читайте тут:
https://tsn.ua/ukrayina/zelenskiy-doruchiv-sbu-kontrolyuvati-zvazhuvannya-fur-na-dorogah-cherez-nedoviru-do-ukrtransbezpeki-1609288.html