Сегодня пришел ответ: -
" Александр, здравствуйте! Спасибо за то, что отозвались. Так же благодарю за то, что Вы признаете, что проблема есть, и ее необходимо решать. Перед тем, как вынести в зал законопроект, мы обязательно соберемся - перевозчики, экспедиторы и представители Минтранса и будем все вместе построчно прорабатывать проект, искать и находить консолидированную позицию по всем вопросам, вызывающим разногласия.
Надеюсь увидеть Вас в этой рабочей группе.
С уважением, Александра Кужель"
Все думав сісти й написати свої заперечення пані Кужель.
А потім задався простим таким питанням : Як пані Кужель попала до ВР ? По списку якоїсь партії чи її особисто обрали виборці якогось округу ?
В своїй передвиборчій програмі (чи програмі партії) вона обіцяла/планувала виборцям щось там регулювати та ініціювати внесення змін до деяких законодавчих актів
щодо виконання зобов’язань експедиторами ???
Може в когось є її програма ? Киньте ссилку пліз ! Мені не зрозуміло , з якого дива депутат Кужель взялася лізти в цей сегмент ринку ?
Особисто для мене Кужель це представник режиму внутрішньої оккупації проти якого люди вийшли на Майдан.
І мій бізнес вижив в умовах внутрішньої оккупації при бандитській владі не завдяки, а всупереч різним Деркомпідприємництвам яке вона очолювала.
Її "колега" уже здійснювала "законодавче" втручання в ринок вантажних перевезень .
Ось полюбуйтесь цим геніальним законотворчим витвором :
П О С Т А Н О В А N 226 від 25 лютого 2009 р. Питання стабілізації цін на внутрішні вантажні автомобільні перевезення Як на мене, краще щоб такі депутати не втручались в діяльність ринку вантажних перевезень .Так буде краще для всих...
Вони так нарегулюють, що мало не покажеться ... РОЗВИТОК і ПОКРАЩЕННЯ в їхньому виконнані це розвал і занепад ...
З.І.
Треба починати думати над тим , як захиститити і вберегти бізнес від таких законодавців/регуляторів ...
Нагадаю що відізвати з виборної посади в Україні практично не можливо , ні мера ні місцевого депутата , ні депутата ВР ...