Я вожу вантажі на одну державу і постійно дивлюсь на ціноутворення ринку. Зявився якийсь новий вантаж, ціна нормальна, возимо. Потім появляються рядом купа експедиторів, перебивають ставки ( тобто знижують) той попередній експедитор,що давав нормальні ставки випихається з ринку і починають керувати т.з. "круті" експедиції, які дійсно більші. але вони нас обдирають до нитки. Як в концтаборі - на тобі,щоб не здох з голоду. задрали мене ті помічники. І це вони вважають ринком.Немає вже сил волочити існування. Дзвониш на фірму за гроші, які вже мали бути проплачені ще два місяці тому, а твій експедитор на морі. На море він має гроші, а мені заплатити за два місяці тому роботу грошей немає. Я по пять років не буваю на морі, бо така псяча робота, а в них як в арміїї все по розкладу- кожного літа на море. Ось так і живем. Звичайно експедитори теж мають якісь претензії до нас, але в умовах, коли ми єлі-єлі зводимо кінці з кінцями ,Ви панове не дуже писка роззявляйте до нас- самі нас доводите до такого жалюгідного стану, а потім дивуєтесь.Не обкрадайте нас будь-ласка. Дайте нам теж неормально заробляти. Я ще раз повторюю,що на нашому ринку 25% нормальних експедиторів, які поважають і нас і себе, а інші 75% це рвачі та хапуги.

))

Авторизуйтесь для можливості надсилати повідомлення