Нема-нема тай зайду на форум , поцікавлюся , щось нове для себе знайду ... Нічого нового , бруд , лайка , обливання брудом один-одного . Я не можу уявити собі : як буде далі жити моя дитина в цьому середовищі ??? ( Закінчує університет в цьому році ). Я уже готовий до прискіпливих , єхидних насмішок з цих моїх двох речень " завсєгдатих " цього форума . Питання не в цьому , питання - коли ми порузоміємося ??? І чи порузоміємося взагалі ??? Яка б тема не відкрилася , буквально на 5-6 пості уже шукають в кого який недолік в справах , в інтонації , в правописі , в манері ведення справ ... Така нудьга від цього всього , що дивлячись новини про стан справ в нашій країні виникає питання ( після прочитання по крайній мірі цієї теми ) а може так нам і треба ??? За те що ми такі як ми є ??? Щоб когось при нагоді вкусити , та щей солі на рану посипати , поприкалуватися , піти сусіда покликати посміятися з чужої біди ... Нашої країни не треба завойовувати , розвідникові почитати оцей форум , і він ( розвідник ) відзвітує через день своєму керівництву : в цю націю не треба стріляти , їм дай зброю і вони скоро самі себе перестріляють . Нудьга бере якщо відверто , нудьга від того коли їдеш за кордоном , виїжджаючи з другорядної дороги на головну , тобі поляк завжди уступить дорогу , не дивлячись на т що він їде по головні дорозі . Запитую : пан чому так ? Відповідь : а що станеться коли я пригальмую на 20-30 секунд на перехресті для того щоб проїхав вантажний автомобіль ? А може цей автомобіль везе продукти для супермаркета біля якого я живу ? Ми про це хтось , колись подумав ? Ми колись , хтось подумав їдучи по " автобаму " до Одеси при наближенні до фури яка ще за 1,5-2 км від нас впереді і зібралася обігнати такуж саму фуру , чи ми подумали - а що станеться коли я пригальмую і почекаю коли ця фура , ( яка везе 20 т вантажу плюс тара автомобіля 15 т = 35 тон ) , закінчить маневр ? При теперішній укомплектованності іномарок , ви на своїй іномарці наженете цю відстань за 1-2 хвилини. А водію вантажівки потрібно 20-30 хвилин аби " нагнати " втрачену інерцію. Ні ми починаємо моргати , дулі крутити , сигналити , пальці показувати . Потім приїзжаємо в супермаркет а хліба нема , і ми не задумуємося а може це із-за того що та машина , яку вине пропустили , не встигла муку на хлібзавод завезти ? Не треба нарікати ні на Азарова , Януковича , Євросоюз треба в самий перед подумати : а що я зробив для того щоб нам краще жилося ? Почитайте форум і побачите скільки в нас накопичилось ненависті один до одного , і не відомо тільки звідки воно береться , підпитується постійно.
Питання на яке немає відповіді : як в такому середовищі мають вижити наші діти ? І не тіште себе ніякими ілюзіями , до добра ця гризня не доведе . Таке враження що нас виховували старуха Шапокляк із мультіка про крокодила Гєну , в неї був девіз - кто людям помогает , тот время тратит зря !
http://www.youtube.com/watch?v=NbW3kuPS71g А також кот Базіліо і ліса Аліса , в цих був девіз : пока живут на свете дураки - обманом жить нам стало быть с руки !
http://www.youtube.com/watch?v=SkZ1O4UJdcUНе знаєте кого ця команда нагадує ? Але як в далеких 70-80 можна було так передбачити сьогоднішній день авторам цих стрічок ? Перед тим як кидати якісь репліки на вище сказане , ще раз перечитайте , передивіться сюжети і ... понєслась ! Якщо нічого не дойшло .