[quote name=’Глебов Д.В, ФОП’
Я не неделю работаю что бы тупить и отправлять неправильные документы.[/quote]
Я щиро вірю у правдивість Ваших слів...але...наприклад є така фірма "Нафтахім"-як би правильно Ви не робили туди документи і кров"ю підтверджували,то через деякий час при спілкуванні про оплату виявиться,що нема актів виконаних робіт...от,нема і все,рахунки є,те є,се є,а,от актів Ваших,пардон,нема.Що будете робити,коли точно,своєю рукою клали ті акти у конверт,навіть пам"ятаєте з якими думками Ви це робили...але проти лома НЕТ приема.Приходиться знову робити ті акти,недовіряючи ні почті ні іншим рукам самолічно везете і з рук у руки,такскать.....але через деякий час виявиться,що нема Вашого свідоцтва.... а час іде... ту продукцію ще треба спродати,отримати гроші,щоб розрахуватись з перевізниками,які вже взвили,і бухгалтерія вже вичерпала всі уловки,якими задурювала-стримувала перевізників...треба платити...а грошей нема....Тоді до перевізника приходить його величність ДОСВІД. Я привела кращий приклад затримки оплати, але є експедиції не зовсім дружні з совісттю і т.д. Чому Ви робите такі коштовні послуги під чесне слово? адже документи,суди,договора-це так смішно в нашій країні...