UA–UA
крытая
08:13:13 11.11 Васильков – Мариуполь
Киевская обл. – Донецкая обл.
маршрут доска 32–33м3 1900 нал. ФЛ-П Ермакова отзывы: 31/1
Аня
(066)7575499
Дать отзыв .
32 м3,коэфициент около 0,8=24т
Зато НАЛ!!!
Шановні перевізники!
З повагою відношуся до Вашої праці і Ваших проблем.
Як вантажовідправник і експедитор я відправив більше 100 машин пиломатеріалів (85% - експорт). Знаю, як "народ" любить "завантажувати" деревом машини, але коли Ви даєте коефіцієнт 0,8 яку породу дерева ви перераховуєте? Якої вона вологості? Обрізна? Кубіки по напилу чи по заліку? Сосна свіжопиляна - згідний, дуб - ні, смерека (ялина)- ні.
Яскравий приклад: рейс Зак.обл. - Португалія, пиломатеріал сухий 49,6 м3. Який тонаж?
Відповідь не правильна - 39 400 ЗАГАЛЬНА вага, по осях, теж ОК. (на даний рейс є оригінал виписаного фіто+інвойс+ЦМР+роздрук з ваги).
Парадоксально, але водій дуже рідко може відрізнити суху смереку від сирої сосни, чим користуються відправники по "30+" тон і страждають ті, хто хоче відправити дійсно 20т і чує: "дерево - НЄ не поєду", "сколько 35 кубов - ето 28 тон" і т.д.
В кінці моя рекомендація, як людини до якої водії ні разу не дзвонили з кордону (по вазі). Скачайте таблицю перерахунку кубіків в кілограми в залежності від породи і вологості, тоді тільки чесність вантажовідправника буде важливою.
Любомир.