Укр

Сторінка: 2 Зимние топливо

Кількість постів — 24
Моя Вольво стала кушать меньше. Это заметно.

Игорь.
0
0
Поділитися
Весной хочу поэкспериментировать на Дафе, а на Спринте пробовал Лукойл, ТНК, ВОГ, ШЕЛЛ, НЕФТЕК, ОККО, АВИАС, СЕНТОЗА, БАЛУ. После заправок с любой заправки расход по трассе от 7,5 л. (при езде до 2000-2200 об.) до 9,5 л. (2200-2800 об.). Единственная разница - в динамике, но это субъективно-не замерял.
Да-еще было субъективное ощущение от некоторой соляры, что двигатель стал работать "жостче"
0
0
Поділитися
Я уже не собираюсь проводить эксперименты. Давно все решил.

Игорь.
0
0
Поділитися
Що на моїй легковій ( Фолькс-Кадді) що на вантажних ДАФах (85-2002р, 95-2000р.)різниця між Укрнафтою та ВОГ є - тяга в ВОГа набагато ліпша, різниця в витраті пального 1-2 л на 100км що на легковій,що на вантажній. В нас в Тернополі ВОГ завозить Мозирську соляру. Я з Тернополя виїжджаю тільки на Мозирській зимовій солярі ( купляю талони в колеги в нього заправка називається "Автотехсервіс" є в Тернополі з Львівської та Хмельницької сторони. Ось були морози до моїх два ДАФа проблем з цією соляркою не мали-працювали мотори і автономки. Правда другий ДАФ при виході з Польщі в Раві Руській по карточці Укрнафти баханув їхньої соляри, то тепер вже має проблеми з автономкою, а зараз відчуваю буде мати до понеділка на митниці ще й запарафінить паливний фільтр, а запасного немає. Дасть Бог може доїде до дому нормально. Осб такі пироги з тими солярами. Удачі всім!
0
0
Поділитися

Авторизуйтесь для можливості надсилати повідомлення

2/2

Хто читає тему:

Користувачів 0 / Гостей 0
Нові теми
Схожі теми