Укр
Сторінка: 3 Код EORI
Кількість постів — 50
Я отримувала на через фінську митницю http://tulli.fi/etusivu. Заповнюєте форму http://tulli.fi/en/e-services/forms/eori-forms англ мовою (google translate в поміч) і через пару годин дають відповідь. Нічого складного, і 200грн платити не потрібно)
Поможем быстро получить код EORI.
Поможем зарегистрироватся и получить логин+пароль в системе IRU TIR-EPD.
Перезвоните 067 302 4562 Олег.
Звоните в любое время, поможем, проконсультируем!

підкажіть будь-ласка а ЯКщо по ЦМР, ПП і бусом де повна маса не перевищує 3.5т також потрібно код EORI.... Цей код до 7.5т потрібен...
Потрібно зробити код eori,був на корчовій, заходив в 5 агенцій, ніхто не знає , відправили до митника, пішов до митника від відправив в касу, в касі сказали внас не можна зробити... їхав назад спитали за кодом, сказав немаю, чи можна в них зробити, а він мені сказав через інтернет. Як його зробити?
підкажіть будь-ласка а ЯКщо по ЦМР, ПП і бусом де повна маса не перевищує 3.5т також потрібно код EORI.... Цей код до 7.5т потрібен...
EORI потрібен на фірму,якщо Ви ФОП його непотрібно...
Я можу допомогти відкрити номер за 1 день, дзвоніть в любий час +380970255868 або пишіть на пошту [email protected]
Потрібно зробити код eori,був на корчовій, заходив в 5 агенцій, ніхто не знає , відправили до митника, пішов до митника від відправив в касу, в касі сказали внас не можна зробити... їхав назад спитали за кодом, сказав немаю, чи можна в них зробити, а він мені сказав через інтернет. Як його зробити?
Відкриваю номер Еори за 1 день, звонить +421905566814, +380970255868, або пишіть на електронку [email protected], відповім всім.
Поможем так же за один день!

и Все довольны, звоните 067 302 4562, порозуміємось!
Авторизуйтесь для можливості надсилати повідомлення
Нові теми
Схожі теми