Укр
Блокування податкових накладних
Кількість постів — 2
Доброго дня шановні. Думаю не тільки мене одного торкнулося питання по блокуванню податкових накладних. Підкажіть будь ласка, може хто переміг це "явище", та розблокував. Починати потрібно з надання "таблиці даних платника ПДВ" (1312303), хтось може надати зразок заповнення таблиці при наданні транспортних послуг.
Доброго дня шановні. Думаю не тільки мене одного торкнулося питання по блокуванню податкових накладних. Підкажіть будь ласка, може хто переміг це "явище", та розблокував. Починати потрібно з надання "таблиці даних платника ПДВ" (1312303), хтось може надати зразок заповнення таблиці при наданні транспортних послуг.
Алгоритм дій приблизно наступний:
1) формується таблиця та до неї додаються скановані копії підтверджуючих документів (документи готуються із розрахунку підтвердження дійсності господарської операції - наявність матеріальних та людських ресурсів, звідки взяли, куди доставили, GPS, понесені витрати). Все у сканованому вигляді поміщується в електронний кабінет платника;
2) у відповідь на це Ви отримуєте в кабінеті квитанцію про отримання документів;
3) далі здійснюється їх розгляд комісією ДПС та приймається рішення, як правило про відмову, яке Ви отримуєте також в кабінеті;
4) саме рішення комісії може бути оскаржене або в адміністративному порядку, або у судовому. Менш витратним та не тривалим у часі є процес адміністративного оскарження... Тривалим у часі та повязаний із витратами на сплату судового збору є судовий порядок оскарження.
Авторизуйтесь для можливості надсилати повідомлення
Нові теми
Схожі теми