En
Page: 2 Трещины на лобовом стекле...
Number of posts — 57
Водитель руководствуется исключительно правилами!!!!!!!!!
если трещина на лобовом стекле не уменьшает обзора и не мешает нормальной работе дворников ,движение разрешено!!!!!!!!
Остальное развод гайцев....
п.31.1 ПДД "Техническое состояние ТС и их оборудование должны соответствовать требованиям стандартов, касающихся безопасности дорожного движения и охраны окружающей среды,а также правил технической эксплуатации, инструкций предприятий-изготовителей и другой нормативно-технической документации." Вот здесь и выплывает ДСТУ 3849-97 " Средства транспортные дорожные. Эксплуатационные требования безопасности к техническому состоянию и методы контроля".
И не нужно философии. За бугор Вас с трещиной на лобовом стекле просто не пустят,даже в ближнее зарубежье, а возвратят обратно. Всем удачи на дорогах!
Ответственность предусмотрена ст. 121, 127 и 128 КУоАП как водителей так и должностных лиц(руководителей,водителей и тех же гайцов).
трещина на лобовом с 98 года,причем 2,одна снизу паралельно на уровне 5-7 см по всей длине стекла.Вторая перпендикулярная с середины стекла опускается вниз напротив водительского места.Регулярно машина пересекала таможню Гоптовки (Белгород.Россия),без особых претензий посещали Брест(Беларусия),посещали Краков (Польша) ,Шумен(Болгария) наездили миллион двести тысяч и сейчас ездим ,правда больше в Белгород ...Да были гайцы которые задавали вопросы по-поводу трещины но не более.Машина у меня легковая Део Нексия,но правила дорожного движения одни
трішина на лобовому склі не є підставою для зупинки ТЗ,а складання протоколу за таке грубе порушення інспектором ВАШИХ прав згідно КУ, патрульний інспектор взагалі не має права за таке протокол складати, ібо статті такої нема. А на майбутнє раджу хоча б прочитати наказ номер 111, пункт 14 і 15.
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ Н А К А З 27.03.2009 N 111
14. Підстави для зупинки працівником
Державтоінспекції МВС транспортного засобу
14.1. Підставою для зупинення транспортних засобів є:
14.1.1. Порушення ПДР ( 1306-2001-п, 306а-2001-п ) водіями.
14.1.2. Характер руху транспортного засобу викликає підозру в спроможності водія керувати ним (різка та періодична зміна напрямку руху і (або) швидкісного режиму).
14.1.3. Відсутність номерних (го) знаків (а) на транспортному засобі або наявність номерних знаків, які не відповідають вимогам стандартів, закріплені у не встановленому для цього місці, закриті іншими предметами чи забруднені, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцять метрів, а також керування транспортним засобом за відсутності талона про проходження державного технічного огляду.
14.1.4. Наявність ознак, які свідчать про технічну несправність транспортного засобу.
14.1.5. Наявність даних, що свідчать про причетність транспортного засобу, водія, пасажирів або вантажу до скоєння ДТП, злочину чи адміністративного правопорушення.
14.1.6. Перебування транспортного засобу в розшуку, а також наявність даних про використання транспортного засобу з протиправною метою.
14.1.7. Необхідність опитування водія чи пасажирів про обставини скоєння ДТП, адміністративного правопорушення, злочину, свідками якого вони є або могли бути.
14.1.8. Необхідність залучення водія транспортного засобу для надання допомоги іншим учасникам дорожнього руху або працівникам міліції або як свідка при оформленні адміністративних матеріалів.
14.1.9. Проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) для перевірки документів на право користування і керування транспортним засобом, а також документів на транспортний засіб і вантаж.
14.1.10. Виконання рішень уповноважених на те державних органів про обмеження чи заборону руху.
14.1.11. Якщо технічний стан транспортного засобу або спосіб закріплення вантажу на ньому створює небезпеку для інших учасників дорожнього руху.
14.1.12. Порушення визначеного порядку встановлення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв.
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=1&nreg=z0576-09&new=1
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ Н А К А З 27.03.2009 N 111
14. Підстави для зупинки працівником
Державтоінспекції МВС транспортного засобу
14.1. Підставою для зупинення транспортних засобів є:
14.1.1. Порушення ПДР ( 1306-2001-п, 306а-2001-п ) водіями.
14.1.2. Характер руху транспортного засобу викликає підозру в спроможності водія керувати ним (різка та періодична зміна напрямку руху і (або) швидкісного режиму).
14.1.3. Відсутність номерних (го) знаків (а) на транспортному засобі або наявність номерних знаків, які не відповідають вимогам стандартів, закріплені у не встановленому для цього місці, закриті іншими предметами чи забруднені, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцять метрів, а також керування транспортним засобом за відсутності талона про проходження державного технічного огляду.
14.1.4. Наявність ознак, які свідчать про технічну несправність транспортного засобу.
14.1.5. Наявність даних, що свідчать про причетність транспортного засобу, водія, пасажирів або вантажу до скоєння ДТП, злочину чи адміністративного правопорушення.
14.1.6. Перебування транспортного засобу в розшуку, а також наявність даних про використання транспортного засобу з протиправною метою.
14.1.7. Необхідність опитування водія чи пасажирів про обставини скоєння ДТП, адміністративного правопорушення, злочину, свідками якого вони є або могли бути.
14.1.8. Необхідність залучення водія транспортного засобу для надання допомоги іншим учасникам дорожнього руху або працівникам міліції або як свідка при оформленні адміністративних матеріалів.
14.1.9. Проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) для перевірки документів на право користування і керування транспортним засобом, а також документів на транспортний засіб і вантаж.
14.1.10. Виконання рішень уповноважених на те державних органів про обмеження чи заборону руху.
14.1.11. Якщо технічний стан транспортного засобу або спосіб закріплення вантажу на ньому створює небезпеку для інших учасників дорожнього руху.
14.1.12. Порушення визначеного порядку встановлення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв.
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=1&nreg=z0576-09&new=1
Меня вчера остановили и доколупались из-за сеткла, выписали штраф. решил менять
Сегодня остановили маш. в Луганске. Трещина на стекле-водитель отстоял. своё. Началась проверка документов-нормал.Потом комплектность. Аптечка-ок. Огнетушители-2 пятилитровых-ВСЕ! открыли какуюто книгу там написано надо-2 девятилитровых. Выписал мин штраф-255 грн, и 1.5 часа нервов.
Вот что я нашел в ПДД- Тип и количество огнетушителей должны соответствовать установленным нормам. Огнетушители, которыми укомплектовываются транспортные средства, должны быть сертифицированны в Украине в соответствии с требованиями законодательства;
Нормы , я не нашел. Машина ИВЕКО Евростар+пп 2088. Тент
Вот что я нашел в ПДД- Тип и количество огнетушителей должны соответствовать установленным нормам. Огнетушители, которыми укомплектовываются транспортные средства, должны быть сертифицированны в Украине в соответствии с требованиями законодательства;
Нормы , я не нашел. Машина ИВЕКО Евростар+пп 2088. Тент
Меня вчера остановили и доколупались из-за сеткла, выписали штраф. решил менять
Какой пункт правил Вы нарушили? Что указано в протоколе? Составлялся ли АКТ проверки технического состояния КТС?
Молюся за тебе, моя Україно, За кожного батька, за кожного сина,
За кожную матір, за кожну дитину, я Бога прошу - збережи Україну!
Діна
Діна
Какой пункт правил Вы нарушили? Водитель еще не привез акт и постановление.
Постановления Суда по этому вопросу.
http://jurportal.org/writ/9860495
http://jurportal.org/writ/9392045
http://jurportal.org/writ/9860495
http://jurportal.org/writ/9392045
Молюся за тебе, моя Україно, За кожного батька, за кожного сина,
Діна
Діна
Стекло заменили. В нашем государстве все направленно против нас, никакой тебе справедливости.
сегодня на перегоне Луганск-Рубежное
остановили мой КАМАЗ и ГАЙ нашел трещину (надо посмотреть где она ) водила отдал 50 грн + ему выписали протокол на 51 грн за ремень!!!!
я конечно понимаю что водитель "сильно вежливый" но гаи беся все больше и больше
остановили мой КАМАЗ и ГАЙ нашел трещину (надо посмотреть где она ) водила отдал 50 грн + ему выписали протокол на 51 грн за ремень!!!!
я конечно понимаю что водитель "сильно вежливый" но гаи беся все больше и больше
Не позволяйте всем считать Ваши деньги
Ездите за те деньги, которые Вам приносят прибыль!
с Уважением Алексей
с Уважением Алексей
пора гайев переводить гейев...
..а это можно сделать только через наши активные действия по подаче в суд позовов на протоколы,а не на дачу взятки на дорогах..выбор за нами.
..а это можно сделать только через наши активные действия по подаче в суд позовов на протоколы,а не на дачу взятки на дорогах..выбор за нами.
Еще не вечер...
Суди завалені оскарженнями постанов...і виносять рішення на протязі року, і в 99% випадків -
на користь ДАЇ. А ти на протязі цього року - як заручник ( ні техогляд не пройдеш, ні ТС не продаш і
не купиш).
Я - не за хабарі, але й суд виграти - проблема!
Ігор
Умные учатся на чужих ошибках, а дураки на своих. Вот и получается что Умные учатся у Дураков !!!

Суди завалені оскарженнями постанов...і виносять рішення на протязі року, і в 99% випадків -
на користь ДАЇ. А ти на протязі цього року - як заручник ( ні техогляд не пройдеш, ні ТС не продаш і
не купиш).
Ігор
Якщо Ви праві,то суд можно і потрібно виграти!
Рішення виносять на протязі 2-х місяців.Повірте мені.Я вже маю два рішення суду на мою користь з двох поданних мною позовів!.Все це протягом 4-х місяців.Зараз чекаю перше засідання суду по третьому позову.На моєї темі"Судові розборки" в розділі "Юридичні питання",якщо бажаєте, можете знайти подробиці.
Еще не вечер...
не купиш).
Ігор
ВЫ предлагаете снять штаны и стать в позу бегущего оленя.
п.с. Техосмотры проходятся без никаких проблем, если оспаривается постановление в суде.
также ни одного проигранного дела в суде против гайцов нет.
не купиш).
Ігор
Якщо Ви праві,то суд можно і потрібно виграти!
Рішення виносять на протязі 2-х місяців.Повірте мені.Я вже маю два рішення суду на мою користь з двох поданних мною позовів!.Все це протягом 4-х місяців.Зараз чекаю перше засідання суду по третьому позову.На моєї темі"Судові розборки" в розділі "Юридичні питання",якщо бажаєте, можете знайти подробиці.
Я згоден, що свої права можна і потрібно відстоювати в судах. В минулому я вже судився два рази: одну справу
виграв, іншу програв. Коли виграв, було почуття моральної сатисфакції, а коли програв -почуття, що ми
далеко не в правовій державі живемо. В другому випадку я оскаржував штраф 425 грн за нібито не включений
сигнал повороту при проїзді перехрестку. В протоколі написав, що сигнал повороту вмикав, винним себе не
визнаю. В суді доказів" на предмет був включений чи ні сигнал повороту" не було ні в мене , ні в іншої сторони .
В підсумку, моє оскарження відхилено за відсутності доказів.На моє запитання, що інспектор ДАЇ також не
має доказів, була відповідь судді, що постанова - це вже ДОКАЗ!!!....
До речі, рішення було винесено через 7 місяців. Поки я не сплатив штраф на перід -до винесення рішення
судом, я не мав змоги пройти ТО і при купівлі автомобіля поставити його на облік.Те,що я заплатив штраф
наперід, як потім вияснилось (після рішення суду) пішло мені на користь -в іншому випадку довелось би
подвійно платити...
В день, коли виносилось рішення суду по моєму оскарженню, суддя розглядав ще 8 інших аналогічних
справ ( за участю водіїв). Я спеціально залишився до розгляду останнього - всі справи були програні,
навіть ті , де були докази.
Якщо врахувати розмір штрафу, послуги юриста, потрачений час і багато інших мінінгітів , то виникає думка,
чи це вірний шлях був? Комусь легше 50 грн дати на дорозі, хтось буде судитись...Я прихильник вирішення
справ в суді, але й СУДИ ДОВІРИ НЕ ВИКЛИКАЮТЬ!!!
не купиш).
Ігор
п.с. Техосмотры проходятся без никаких проблем, если оспаривается постановление в суде.
Я пропоную ДУМАТИ. А чи знімати штани і в яку позу ставати - рішайте самі!
не купиш).
Ігор
Я пропоную ДУМАТИ. А чи знімати штани і в яку позу ставати - рішайте самі!
Хочу додати! Мабуть ще необхІдно І дозрІти, щоб думати!!
С ув. Анатолий Дмитриевич.
Згоден! Але й ще необхідно думати, щоб дозріти до чогось!
І бажано, щоб було чим думати...
Ігор
І бажано, щоб було чим думати...Ігор
Згоден! Але й ще необхідно думати, щоб дозріти до чогось!
І бажано, щоб було чим думати...
Ігор
І бажано, щоб було чим думати...Ігор
Заперечувати не стану! Але скажу по Іншому, для того щоб думати , потрІбен час на закрутку спІральок в бІомасІ!!!

С ув. Анатолий Дмитриевич.
при оспаривании постанов в суде
срок оплаты штрафа пролонгируется на время рассмотрения дела и после вынесения (получения на руки копии решения) решения суда есть еще 10 дней
желательно в исп службу отправить копию заявления в суд с входящим судовой канцелярии - ИСП служба тогда откладывает ваше дело в долгий ящик
срок оплаты штрафа пролонгируется на время рассмотрения дела и после вынесения (получения на руки копии решения) решения суда есть еще 10 дней
желательно в исп службу отправить копию заявления в суд с входящим судовой канцелярии - ИСП служба тогда откладывает ваше дело в долгий ящик
Не позволяйте всем считать Ваши деньги
с Уважением Алексей
с Уважением Алексей
Log in to your account to send messages
New topics