Укр

Сторінка: 31 Дороги - снежные заносы, гололед

Кількість постів — 1116
Одесса-Николаев-Херсон-Мелитополь заносит мокрым снегом, осторожно!

0
0
Поділитися
Днепр идет хороший снег температура 0-(-1)
0
0
Поділитися
Добрый день ! Подскажите пожалуйста, как дорога Одесса-Киев ?
0
0
Поділитися
Винница берет мороз, уже -10. На завтра обещают до -15.
0
0
Поділитися
РЕБЯТА КТО МОЖЕТ БЫСТРО ПОДСКАЗАТЬ В ВОЗНЕСЕНСКЕ , есть большой горб , и можно сейчас ехать , как дорога , зарание спасибо
0
0
Поділитися
На выезде с Сум на заправке ОККО залили пол бака ДТ. НА улице -8. ДТ стало парафином. В фильтре парафин, в трубках парафин. Звонишь на заправку, спрашиваешь что залили - говорят делайте анализ и подавайте в суд, у нас есть все сертификаты. КАК БЫТЬ???
Ладно, то что не доливали, с этим можно смириться, но залить бодягу которая при -8 стала парафином - это перебор. Делайте выводы.

Дорога Киев-Чоп на участке Житомир-Ровно, сплошное ледяное зеркало, кое-где проблески асфальта.
0
0
Поділитися
Обліковий запис видалено
Кривой Рог-Николаев дорогу закрыли,в обед был гололед но кое как ехали.
0
0
Поділитися
Проїхав Лубни - Лохвиця - Гадяч і в зворотньому напрямку. Це просто жах.... дорога не то що не посипана навіть не прочищена. З Лохвиці до Гадяча взагалі мрак куча підйомів з них один тільки деяк посипаний і то каша сніжна пісчяного кольору всі інші спуски і підйоми в льоду:o, За Лохвицею не доїхавши до розгалуження доріг на Суми і Гадяч DAF бочка злетів з траси в глибоченьку обочину метрів 3, бочка обняла дві тополі морда розбита... страшна картина, проїхавши ще 20 - 30км в сторону Гадяча на затяжному спускі Донецька TGAшка злетіла...:blink: бочка перевернулась набік і злізла з сідла, ну цьому можна сказать повезло трішки більше хоч машина ціла, правда незнаю як там ситуація з рамою. Мерс на підйом топе лід, сцепка на спуск стала і стоїть боїться спускаться. Ось такі справи. Швидкість 60км , на завнтаженому Volkswagen Crafter. Так що будьте дуже обережні ! ! ! :pioneer:
0
0
Поділитися
Проїхав Лубни - Лохвиця - Гадяч і в зворотньому напрямку. Це просто жах.... дорога не то що не посипана навіть не прочищена. З Лохвиці до Гадяча взагалі мрак куча підйомів з них один тільки деяк посипаний і то каша сніжна пісчяного кольору всі інші спуски і підйоми в льоду:o, За Лохвицею не доїхавши до розгалуження доріг на Суми і Гадяч DAF бочка злетів з траси в глибоченьку обочину метрів 3, бочка обняла дві тополі морда розбита... страшна картина, проїхавши ще 20 - 30км в сторону Гадяча на затяжному спускі Донецька TGAшка злетіла...:blink: бочка перевернулась набік і злізла з сідла, ну цьому можна сказать повезло трішки більше хоч машина ціла, правда незнаю як там ситуація з рамою. Мерс на підйом топе лід, сцепка на спуск стала і стоїть боїться спускаться. Ось такі справи. Швидкість 60км , на завнтаженому Volkswagen Crafter. Так що будьте дуже обережні ! ! ! :pioneer:

Буду відвертим, по моєму заробітки при такий ситуації не тотожні ризику. На ніч краще стати і нікуди не рипатись. Я просто диву даюсь нашій державі, машини б"ються і злітають в канави як мухи, люди гинуть, а вони по телевізорах показують сюжети про виставки голубів... Агонія просто...
Хочу додати, ризик безпечного перевезення зріс в десятки разів а фрахти ті ж самі. От так і живемо...
0
0
Поділитися
ЧТО ДЕЛАЕТЬСЯ В РАКОВО
0
0
Поділитися
ЧТО ДЕЛАЕТЬСЯ В РАКОВО

Если вы о Карпатах, то там сейчас штормовое предупреждение. Во всех усюдах трубят об этом.
0
0
Поділитися
НИКОЛАЕВСКАЯ ОБЛ , ВОБЩЕ РЕАЛЬНО ПРОЕХАТЬ НА КРИМ
0
0
Поділитися

Буду відвертим, по моєму заробітки при такий ситуації не тотожні ризику. На ніч краще стати і нікуди не рипатись. Я просто диву даюсь нашій державі, машини б"ються і злітають в канави як мухи, люди гинуть, а вони по телевізорах показують сюжети про виставки голубів... Агонія просто...
Хочу додати, ризик безпечного перевезення зріс в десятки разів а фрахти ті ж самі. От так і живемо...

Ситуація нещодавно повертались з Рівного проїхали Київ, десь в 24 00, до дому залишилось кілометрів 160 десь так, -6 за бортом льє дощь пів першого ночі та трасі Київ - Харків фури гуськом одна за одною, питається навіщо та стань поспи,відпочинь до ранку..... нерозумію :swoon:
0
0
Поділитися
ребята подскажите обстановочку на трасе Харьков_Донецк!!!
0
0
Поділитися
Подскажите,пожалуйста,состояние трассы Кривой Рог-Николаев. Спасибо.
0
0
Поділитися
По объездной с Одессы в Николаев в районе Усатого на подъеме огромная пробка моя машина за 3 часа проехала 1 км. В Николаеве сплошной лед. При в въезде в Одессу со стороны Киева пробка 50 км
0
0
Поділитися
0
0
Поділитися
Обліковий запис видалено
В Одессе с порта на выезд уже три часа не выпускают.Нет соли посыпать єстакаду...

По городу огромные пробки.
0
0
Поділитися

Обьездные Донецка лед!!!!! Легковушку на 40 км кидает прилично, на трассе думаю такая же картина
0
0
Поділитися
0
0
Поділитися

Авторизуйтесь для можливості надсилати повідомлення

Хто читає тему:

Користувачів 0 / Гостей 0
Нові теми
Схожі теми