[quote name=’Регина, ЧП’ firm_id=’14279288182’ post=’457052’ date=’14.08.2013 13:31’]
В связи с многими высказываниями по поводу улучшения ситуации на рынке грузоперевозок ,стало интересно КТО готов поставить хоть на неделю свой транспорт??? Давайте подсчитаем!!!!!
да никто!

я поставлю
Я тоже поддерживаю,я стану.
...ну вот и дождались...
локомотив реформ в автоперевозках решил остановиться...
а так всё хорошо начиналось ,всех на барикады в борьбе со всеми кто против нас..
а тут БАЦ ...я остановлюсь....
ПІБ
БАБІЧ ДМИТРО ВІТАЛІЙОВИЧІнформація про здійснення зв’язку з фізичною особою – підприємцем тел. 80686432345(
телефончик-то не совпадаИт!!!)
Місцезнаходження реєстраційної справи Реєстраційна служба Кременчуцького міського управління юстиції Полтавської області
Дані про провадження підприємницької діяльності /
Дані про перебування фізичної особи-підприємця у процесі припинення підприємницької діяльності, банкрутства
в стані припиненняВідомості про строк, визначений фізичною особою - підприємцем або спадкоємцем, опікуном, піклувальником чи управителем майна фізичної особи - підприємця, для заявлення кредиторами своїх вимог
Дані про державну реєстрацію припинення фізичної особи – підприємця
Номер та дата останньої виписки В03 236439 15.12.2008
номер телефона совпадает и не надо не правильно информировать,читателей сайта ,а по поводу закрытия да мое чп в состоянии закрытия ,но оно не закрыто,так сейчас многие поступают.