прям что классик - ярко выраженное стремление посвящать

посему, сей пост посвящаю моему одному из немногих друзей
Башмаку Александру Юльевичу за его редкий дар всегда иметь что сказать, но, что более важно, всегда знающему, когда надо промолчать...
ему охота играться с Форумом - ну что же...своих не закладывают...
итак, отворяю поток сознания

...
.........
спочатку - для добродія Люкляна

...
"розкладку" клавіатури на українській мові не бачив жодного разу…весь час доводиться тиркатися на "ы" для "і" і на "ъ" для "ї"...
можливо – є сенс порадити добродію Люкляну придбати ліцензійний Microsoft Office і встановити через "языковую панель" українську мову?..
хоча – ні...
ні, друзі мої…і ще раз – НІ…ми не будемо уподібнюватися дурням, які люблять вчити – ми поведемо себе як розумні люди, ми будемо вчитися...
дехто трішки пролетів в своїх прогнозах – а дехто виявився більш схильним до аналітичності і йому з того прибуло...це я про себе, як про стар...навіть - суперстар

...іронія така - не переймайтеся

...
і мушу підкреслити, навіть без детального аналізу того, хто є за творчим псевдонімом
"шістнадцятого тому наукової енциклопедії Отто", він вміє вчитися – він зараз використовує проти нас – нашу зброю…
тому вимушений сказати, друзі мої (я – що попередній президент держави

) – друзі мої, мені трішки ніяково через те, що Ви, друзі мої, втрачаєте навички…Вам ніхто не обіцяв, що буде легко…
продовжуючи свою думку, хочу запитати – навіщо потрібна тема "что мы хотим от форума"?..
навіть більше того – вважаю, що таке питання є невірним в його форматі

...
пропоную переформатувати питання – що "Ларді" хоче від нас?..
і навіть не так – що ми отримаємо, якщо дамо "Ларді" те, що воно (він, вона) хочуть від нас?..
ось що головне – ось в чому суть, друзі мої…
за кілька років, завдяки нашим старанням, велика кількість дівчаток в рожевому спідньому отримала роботу…ну не розуміють вони, що цій роботі повинні завдячувати нам…
як казав мій улюблений герой поручик Ржевский – "лошадь должна стоять в стойле"...
ось в чому бачу нашу основне завдання – і це пропоную обговорити...
на випадок, якщо люба пані модератор мене затре – роблю скріншот сторінки

...