Рус

Страница: 2 Ремонт автомобиля после ДТП

Количество постов — 37
Аккаунт удален
ЦитатаЦитата (ГИЛЕРА, ООО, 01.02.2013 22:41):
Вопрос к знатокам...? Если произведен ремонт своими силами и подтвержден специалистами АКТом стоимости работ - можно считать не легитимным?

Я зараз якраз веду страхову справу. Страхова (умовно) оцінила шкоду на 10000 грн. А експерт потерпілого на 30000. В грудні 2011 р. потерпілий зробив ремонт на 30000 грн. і надав страховій всі чеки і накладні. В березні 2012 р. страхова виплатила згідно свої оцінки 10000 грн. (тобто всі документи потерпілого побоку). Потерпілий подав до суду і майже рік триває розгляд справи.
І страхову чомусь не вразив ні акт, ні чеки. :)
0
0
Поделиться
Аккаунт удален
Ну і чим вказана позиція суперечила моїй??? :rofl:
До речі, Ви так і не сказали: Ви хочете ремонтувати авто самостійно?

1 Там дається пряма відповідь, від вас її не отримав.
2 Яке це має значенння відносно запитання?

1. Без коментарів.
2. Пряме. Якщо ви уважно читали і мої пости, і пост № 14.
0
0
Поделиться
Вопрос к знатокам...? Если произведен ремонт своими силами и подтвержден специалистами АКТом стоимости работ - можно считать не легитимным?

Я зараз якраз веду страхову справу. Страхова (умовно) оцінила шкоду на 10000 грн. А експерт потерпілого на 30000. В грудні 2011 р. потерпілий зробив ремонт на 30000 грн. і надав страховій всі чеки і накладні. В березні 2012 р. страхова виплатила згідно свої оцінки 10000 грн. (тобто всі документи потерпілого побоку). Потерпілий подав до суду і майже рік триває розгляд справи.

Видать хороший юрист представляет интересы, раз не может отвод судье сделать год...Есть процессуальный кодекс...И независимая экспертиза...

0
0
Поделиться
Аккаунт удален
ЦитатаЦитата (ГИЛЕРА, ООО, 01.02.2013 21:41):
Тоді вимоги страхової неправомірні.
Чим мотивована їх позиція?
Напишіть листа в страхову.

Ничем, отремонтируете после решения суда - такой ответ.
Т.е. машину можно ремонтировать?
Где об этом почитать?

О...великий гуру...найти ответа не может?:) А если страховая скажет спрыгнуть с 9-го этажа? Великий Гуру спрыгнет?

:victory:
0
0
Поделиться
Аккаунт удален
ЦитатаЦитата (ГИЛЕРА, ООО, 01.02.2013 23:15):

Видать хороший юрист представляет интересы, раз не может отвод судье сделать год...Есть процессуальный кодекс...И независимая экспертиза...

Я це взагалі то до того, що радити людям потрібно обережно. Навіщо людям потім ходити по судах.
І з боку страхової - я.
0
0
Поделиться

Невже ви думаєте, що від вас чекали такої відповіді?

Перестаю писати в цій темі)))
В ---------> ИГНОР наполеона вместе с форумными бригадниками
0
0
Поделиться
Аккаунт удален
ЦитатаЦитата (, ):
раз не может отвод судье сделать год

А це за що судді відвід має бути?
0
0
Поделиться

І з боку страхової - я.

Решение суда зависит от предоставленный доказательств и правильной стратегии. Страховая-это всего лишь "СТОРОНА", а с какого боку ответчика или истца...Это Ваше делопроизводство. Как то так.
Как я понимаю-это ответчик...p.s. Докажите обратное.

0
0
Поделиться
Аккаунт удален

Невже ви думаєте, що від вас чекали такої відповіді?

Перестаю писати в цій темі)))

Завтра Вам на вулиці скажуть: "Не звертайте" вправо. Ви на форумі запитаєте: "Чим обгрунтована заборона?". Вам напишуть: "Нічим". А Ви будете й далі вимагати, ні, дайте мені конкретний пункт закону чому мені не можна повертати вправо. Вам зному напишуть: "То примха". І Ви по новому: "А де конкретно пише, що мені не заборонено?".
:)
0
0
Поделиться
Аккаунт удален
ЦитатаЦитата (, ):
Это Ваше делопроизводство

На жаль, це українське "делопроизводство" в загальних судах. Затягнутість судового процесу в Україні - велика проблема.
0
0
Поделиться
ЦитатаЦитата (, ):

На жаль, це українське "делопроизводство" в загальних судах. Затягнутість судового процесу в Україні - велика проблема.

Согласен...проблема...Но что мешает воспользоваться процессуальным кодеком?

0
0
Поделиться
Аккаунт удален
ЦитатаЦитата (ГИЛЕРА, ООО, 01.02.2013 23:36):
ЦитатаЦитата (, ):

Согласен...проблема...Но что мешаке воспользоваться процессуальным кодеком?

Скористатися з якою метою?
0
0
Поделиться
ЦитатаЦитата (, ):

Согласен...проблема...Но что мешает воспользоваться процессуальным кодеком?

Сроки...рычаги влияния)))

0
0
Поделиться
Аккаунт удален
ЦитатаЦитата (ГИЛЕРА, ООО, 01.02.2013 23:40):
ЦитатаЦитата (, ):

Согласен...проблема...Но что мешаке воспользоваться процессуальным кодеком?

Сроки...рычаги влияния)))

Тут декілька моментів:
1. Строків у загальних судах не дотримуються. Тривалий розгляд справи не є для них чимось екстарординарним.
От у господарських порядок: 2 місяці і все.
2. Відвід суддя розгялдає сам на себе. Майже у 90 % випадків їхні честі відводи собі не задовольняють. Наслідок таких відводів лише один - суддя озлоблюється на заявника і стає (психологічно) на сторону опонента.
3. Інші важелі - як-от скарга в ВВКС: гибла справа. І подається тільки у крайньому випадку за явного бєспрєдєлу.
Буду радий почути Вашу думку з цього аспекту.

0
0
Поделиться
Аккаунт удален
Підкажіть будь-ласка, в мене ситуація такого плану - я чекав на вікриття шлагбауна перед ЖД переїздом і мене заді вдарило авто (водій зізнався що заснув), суда поки ще не було (пройшло вже 21 день після ДТП), на 20-му дні тільки приїхав судовий експерт (страхова компанія ніяк не могла визначитися зі розміром збитку), експерт сказав що результат оцінки буде через 7-10 днів. Про розмір збитку з страховою відповідно ще не узгоджено. Я можу продати авто? І коли?
0
0
Поделиться
Підкажіть будь-ласка, в мене ситуація такого плану - я чекав на вікриття шлагбауна перед ЖД переїздом і мене заді вдарило авто (водій зізнався що заснув), суда поки ще не було (пройшло вже 21 день після ДТП), на 20-му дні тільки приїхав судовий експерт (страхова компанія ніяк не могла визначитися зі розміром збитку), експерт сказав що результат оцінки буде через 7-10 днів. Про розмір збитку з страховою відповідно ще не узгоджено. Я можу продати авто? І коли?

Продать то авто можете...Но до решения суда не советовал бы...Иначе про страховую выплату можете забыть...

0
0
Поделиться
Лоер-Транспорт

Поддерживаю Вас полностью.
Мой товарищ имеет "качели" со страховой (КАСКО) уже примерно пол года.
Это просто дурдом. Из начисленных на СТО 160000 грн, он согласен на 110000 грн. А страховики на выплату дают 56000 грн. Это просто дурдом. И машина всё это время стоит на СТО без ремонта.

Да и у меня в 2007 по КАСКО "качели" были 5 месяцев. Но правда добился своего.
Иногда становится так классно от того, что стало так пофиг на то, что было так важно

http://www.rcxtrack.com.ua/
0
0
Поделиться

Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения

2/2

Кто читает тему:

Пользователей 0 / Гостей 0
Новые темы