Рус
Страница: 2 Ремонт автомобиля после ДТП
Количество постов — 37
Вопрос к знатокам...? Если произведен ремонт своими силами и подтвержден специалистами АКТом стоимости работ - можно считать не легитимным?
Я зараз якраз веду страхову справу. Страхова (умовно) оцінила шкоду на 10000 грн. А експерт потерпілого на 30000. В грудні 2011 р. потерпілий зробив ремонт на 30000 грн. і надав страховій всі чеки і накладні. В березні 2012 р. страхова виплатила згідно свої оцінки 10000 грн. (тобто всі документи потерпілого побоку). Потерпілий подав до суду і майже рік триває розгляд справи.
І страхову чомусь не вразив ні акт, ні чеки.

Ну і чим вказана позиція суперечила моїй??? 
До речі, Ви так і не сказали: Ви хочете ремонтувати авто самостійно?

До речі, Ви так і не сказали: Ви хочете ремонтувати авто самостійно?
1 Там дається пряма відповідь, від вас її не отримав.
2 Яке це має значенння відносно запитання?
1. Без коментарів.
2. Пряме. Якщо ви уважно читали і мої пости, і пост № 14.
Вопрос к знатокам...? Если произведен ремонт своими силами и подтвержден специалистами АКТом стоимости работ - можно считать не легитимным?
Я зараз якраз веду страхову справу. Страхова (умовно) оцінила шкоду на 10000 грн. А експерт потерпілого на 30000. В грудні 2011 р. потерпілий зробив ремонт на 30000 грн. і надав страховій всі чеки і накладні. В березні 2012 р. страхова виплатила згідно свої оцінки 10000 грн. (тобто всі документи потерпілого побоку). Потерпілий подав до суду і майже рік триває розгляд справи.

Видать хороший юрист представляет интересы, раз не может отвод судье сделать год...Есть процессуальный кодекс...И независимая экспертиза...
Тоді вимоги страхової неправомірні.
Чим мотивована їх позиція?
Напишіть листа в страхову.
Ничем, отремонтируете после решения суда - такой ответ.
Т.е. машину можно ремонтировать?
Где об этом почитать?
О...великий гуру...найти ответа не может?
А если страховая скажет спрыгнуть с 9-го этажа? Великий Гуру спрыгнет?

Видать хороший юрист представляет интересы, раз не может отвод судье сделать год...Есть процессуальный кодекс...И независимая экспертиза...
Я це взагалі то до того, що радити людям потрібно обережно. Навіщо людям потім ходити по судах.
І з боку страхової - я.
Невже ви думаєте, що від вас чекали такої відповіді?
Перестаю писати в цій темі)))
В ---------> ИГНОР наполеона вместе с форумными бригадниками
І з боку страхової - я.
Решение суда зависит от предоставленный доказательств и правильной стратегии. Страховая-это всего лишь "СТОРОНА", а с какого боку ответчика или истца...Это Ваше делопроизводство. Как то так.
Как я понимаю-это ответчик...p.s. Докажите обратное.
Невже ви думаєте, що від вас чекали такої відповіді?
Перестаю писати в цій темі)))
Завтра Вам на вулиці скажуть: "Не звертайте" вправо. Ви на форумі запитаєте: "Чим обгрунтована заборона?". Вам напишуть: "Нічим". А Ви будете й далі вимагати, ні, дайте мені конкретний пункт закону чому мені не можна повертати вправо. Вам зному напишуть: "То примха". І Ви по новому: "А де конкретно пише, що мені не заборонено?".

Согласен...проблема...Но что мешает воспользоваться процессуальным кодеком?
Согласен...проблема...Но что мешаке воспользоваться процессуальным кодеком?
Скористатися з якою метою?
Согласен...проблема...Но что мешает воспользоваться процессуальным кодеком?
Сроки...рычаги влияния)))
Согласен...проблема...Но что мешаке воспользоваться процессуальным кодеком?
Сроки...рычаги влияния)))
Тут декілька моментів:
1. Строків у загальних судах не дотримуються. Тривалий розгляд справи не є для них чимось екстарординарним.
От у господарських порядок: 2 місяці і все.
2. Відвід суддя розгялдає сам на себе. Майже у 90 % випадків їхні честі відводи собі не задовольняють. Наслідок таких відводів лише один - суддя озлоблюється на заявника і стає (психологічно) на сторону опонента.
3. Інші важелі - як-от скарга в ВВКС: гибла справа. І подається тільки у крайньому випадку за явного бєспрєдєлу.
Буду радий почути Вашу думку з цього аспекту.
Підкажіть будь-ласка, в мене ситуація такого плану - я чекав на вікриття шлагбауна перед ЖД переїздом і мене заді вдарило авто (водій зізнався що заснув), суда поки ще не було (пройшло вже 21 день після ДТП), на 20-му дні тільки приїхав судовий експерт (страхова компанія ніяк не могла визначитися зі розміром збитку), експерт сказав що результат оцінки буде через 7-10 днів. Про розмір збитку з страховою відповідно ще не узгоджено. Я можу продати авто? І коли?
Підкажіть будь-ласка, в мене ситуація такого плану - я чекав на вікриття шлагбауна перед ЖД переїздом і мене заді вдарило авто (водій зізнався що заснув), суда поки ще не було (пройшло вже 21 день після ДТП), на 20-му дні тільки приїхав судовий експерт (страхова компанія ніяк не могла визначитися зі розміром збитку), експерт сказав що результат оцінки буде через 7-10 днів. Про розмір збитку з страховою відповідно ще не узгоджено. Я можу продати авто? І коли?
Продать то авто можете...Но до решения суда не советовал бы...Иначе про страховую выплату можете забыть...
Лоер-Транспорт
Поддерживаю Вас полностью.
Мой товарищ имеет "качели" со страховой (КАСКО) уже примерно пол года.
Это просто дурдом. Из начисленных на СТО 160000 грн, он согласен на 110000 грн. А страховики на выплату дают 56000 грн. Это просто дурдом. И машина всё это время стоит на СТО без ремонта.
Да и у меня в 2007 по КАСКО "качели" были 5 месяцев. Но правда добился своего.
Поддерживаю Вас полностью.
Мой товарищ имеет "качели" со страховой (КАСКО) уже примерно пол года.
Это просто дурдом. Из начисленных на СТО 160000 грн, он согласен на 110000 грн. А страховики на выплату дают 56000 грн. Это просто дурдом. И машина всё это время стоит на СТО без ремонта.
Да и у меня в 2007 по КАСКО "качели" были 5 месяцев. Но правда добился своего.
Иногда становится так классно от того, что стало так пофиг на то, что было так важно
http://www.rcxtrack.com.ua/
http://www.rcxtrack.com.ua/
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения
Новые темы